وبــگاه آثار استاد
محمدباقر بهبودی
استاد محمدباقر بهبودی در آبان ۱۳۰۷ ش /۱۳۴۷ ق، در مشهد به دنیا آمد. او در سال ۱۳۲۱ تحصیلات مذهبی خود را در حوزه علمیه مشهد آغاز کرد. اساتیدش در مشهد محمدتقی نیشابوری، معروف به ادیب دوم، میرزا هاشم قزوینی و احمد یزدی بودند.
وی در ۱۳۳۳ به قم و سپس به نجف مسافرت کرد. در نجف نیز از محضر اساتیدی همچون سید ابوالقاسم خویی، سید محسن حکیم و عبدالهادی شیرازی بهره برد. در این میان، از میرزا هاشم قزوینی بیش از همه یاد میکرد.
او در سال ۱۳۳۵ به مشهد بازگشت. وی در سالهای نخستین تحصیلیاش آثاری چون شرح بر صمدیه و عوامل ملامحسن، قاطع البرهان فی علم المیزان، اسلوب جدید در شناسایی تجوید، میثم تمار و آیین دوستی و مردمداری را تألیف کرد.
در سال ۱۳۳۷ به تهران آمد و تصحیح، مقابله، تحقیق و تألیف کتب را آغاز کرد. بهبودی در سالهای ۱۳۵۲-۱۳۵۷ به قرآن پژوهی و تدریس مسائل موضوعی قرآن پرداخت و نیز به مطالعه های رجالی- حدیثی ادامه داد.
وی پس از آن چند سالی (۱۳۶۹- ۱۳۷۲) در دانشگاه تربیت مدرس، به تدریس علوم دینی اشتغال داشت. او از سنین میانسالی تا آخر عمر خود در منزل شخصیاش، بهطور رایگان و مشتاقانه پذیرای طالبان علوم اسلامی بود.
وی در بیست و یکم بهمن ماه یکهزار و سیصد و نود و سه، در سن هشتاد و شش سالگی دار فانی را وداع گفت.
دسته بندی موضوعی آثار استاد
اخبار
No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
آخرین مطالب
کتاب معجزه قرآن و مبارزه با فلسفه شرک
کتاب معجزه قرآن و مبارزه با فلسفه شرک در سال ۱۳۵۲ به عنوان دومین کتاب از مجموعه ای که قرار بود با نام «نور و ظلمت» به صورت گاهنامه انتشار یابد، چاپ شده است. در این کتاب قرآن به عنوان معجزه خاتم و مبارزه آن با شرک و فلسفه پشتیبان آن، همگی از منظر خود قرآن بررسی شده...
انتشار الکترونیکی مجموعه کتاب های احادیث صحیح شیعه
انتشار مجموعه کتاب های احادیث صحیح شیعه تدوین شده توسط استاد بهبودی به صورت فایل پی دی اف در این وبگاه تکمیل شد. به این ترتیب در گام اول نسخه اسکن شده کلیه کتابهای صحاح احادیث، که قبلاً فقط به صورت نسخه چاپی منتشر شده بود، در این وبــگاه در دسترس است. در نسخه پی دی اف...
طلوع و غروب اصحاب اجماع
این مقاله ابتدا در مجله کاوشی نو در فقه، شماره تابستان و پاییز ۱۳۷۴منتشر شده است. در علم «درایت الحدیث»، بحثی پر دامنه وجود دارد که ویژه «علم الحدیث» شیعیان است. یعنی برخلاف سایر مسائل «علم الحدیث» که هماره شیعیان پیرو سنیان شده اند و در همه جا، ضوابط و قواعد، حتی...